RUBENSmarkt

Themamarkt

Markt Beschrijving

Traditiegetrouw organiseert AMV op 15 augustus de RUBENSMARKT in het hartje van de Stad

Op deze Antwerpse Moederkesdag vormen de Grote Markt, de Suikerrui en de Ernest Van Dijckkaai het decor voor deze historisch ingerichte markt. Alle handelaars zijn aanwezig in traditionele Rubenskledij en stellen hun hedendaagse producten ten toon in een 16de eeuws kader.

Voor alle echte Antwerpenaren, zeker niet te missen !

Om vlot op de RUBENSMARKT te geraken, stellen we voor om te voet, met de fiets of de step naar het centrum te komen. Je kan je auto best parkeren aan de rand van de stad en gebruik maken van het openbaar vervoer of deelfietsen. Alle info hierover vind je op de site www.slimnaarantwerpen.be/evenementen.

Markt Informatie

Datum

Openingsuren

Van 09:00 uur tot 21:00 uur

Locatie

Type

Google Maps

Meer Markten

Avondmarkt Hoevenen
Avondmarkten

Avondmarkt Hoevenen

Gezelligheid en sfeer altijd aanwezig in Hoevenen. Kom daarom zeker eens shoppen op de AVONDMARKT in de KERKSTRAAT van 16 tot 21 uur op ZATERDAG 18 MEI. Iedereen van harte welkom

Bekijk markt ➦
Merksemlaagland
Avondmarkten

Merksem Avondmarkt

op zaterdag 1 juni kan je terecht op de LAMBRECHTSHOEKELAAN in Merksem om gezellig te wandelen en te winkelen op de Avondmarkt van 15 tot 21 uur.

Bekijk markt ➦
Lakbors 24
Feestmarkten

Feestmarkt Lakborslei

Naar jaarlijkse traditie staat de feestmarkt op 9 mei (hemelvaartsdag) op de LAKBORSLEI De Markthandelaars van AMV stellen zich op van 8 tot 18 uur en verwelkomen jong en oud voor een gezellig dagje shoppen

Bekijk markt ➦