De Antwerpse Markthandelaars Vereniging

Over AMV

AMV in kort staat voor Antwerpse Markthandelaars Vereniging. Deze vereniging is opgericht door markthandelaars voor markthandelaars om te weten wat markthandelaars nodig hebben en zo de georganiseerde markten kunnen deelnemen. Meer informatie nodig? Laat ons gerust een mailtje achter via ons contact formulier.

AMV's Doel

Wij hechten heel veel belang om een markt zo goed mogelijk te maken, daarom is het ook ons doel om de ambulante handel te kunnen promoten in de provincie Antwerpen. We doen dan ook er alles voor om alle markten vlot en nauwkeurig te laten draaien en zo meer volk naar de traditionele markten te laten komen van vandaag!

Wie is wie

De voorzitter

JEAN PARYS

De voorzitter van AMV is een geboren leider en legt het vuur aan de schenen van alle bestuursleden. Hij regeert over het bestuur met ijzeren hand en delegeert naar hartelust alle taken. Hij draagt de eindverantwoorde-lijkheid over alles wat goed of fout loopt.

Bijgenaamd: het Opperhoofd

De secretaris

JOHAN DE KIMPE

De Secretaris vormt min of meer het hart van het bestuursorgaan. De secretaris zorgt ervoor dat alles genoteerd wordt en alle informatie tijdig, overal en bij de juiste personen terechtkomt. Hij zorgt voor de communicatie tussen het bestuur en de overheidsdiensten en beantwoord de vragen van onze klanten.

Schatbewaarder

MARC LAUWERS

De Schatbewaarder waakt over de uitgaven van de bestuursleden en houdt alle boekhoudkundige documenten bij. Hij zorgt ervoor dat iedereen op tijd betaald wordt en dat de inkomende betalingen worden nagekeken. Hij probeert de balans tussen inkomsten en uitgaven in evenwicht te houden.

Interncontrole

IVE CORNELIS

De interne controleur volgt alle in- en uitgaande financiële transacties op de voet en grijpt in als er mogelijke vergissingen worden vastgesteld in het automatisch koppelingsysteem.

Bijgenaamd: de Pittbull

Marktplanning

D. CEULEMANS

De planning en coördinatie van de feest-en avondmarkten ligt in handen van onze marktplanner David. Hij selecteert en puzzelt tot er een plan ontstaat die in de ruimte past en probeert rekening te houden met de diepte van de kramen, alsook de diversiteit en spreiding. Elk jaar weer een huzarenstuk!

Marktplanning

E. CEULEMANS

Assisteert bij het opmaken van de planning en zorgt voor de uitvoering ter plaatse. Aftekenen en nazicht van de standplaatsen, afsluiten van de locatie, toewijzen van plaatsen aan de deelnemers. Steeds super gemotiveerd en aanwezig op de markten in Antwerpen vanuit het verre Limburg

De champetter

GUY GYSELINCKX

Verbonden aan AMV is natuurlijk onze marktchampetter. Hij zorgt ervoor dat tijdens de markt alles vlot verloopt en entertaint de marktbezoekers met spelletjes en vragen. Hij deelt voor vele euro’s aankoopbonnen uit aan de bezoekers. Streng, maar rechtvaardig.

Ondervoorzitter

DAVE PARYS

Is binnen het bestuur verantwoordelijk voor de externe communicatie. Zorgt voor de reclame feest- en avondmarkten en de communicatie tussen overheden en klanten van de amv. Zorgt voor de aanwezigheid van AMV op allerlei platformen. Zit de vergaderingen voor als de voorzitter niet aanwezig kan zijn.